Az Allsize Company Group bemutatja: North 56˚4

Az Allsize Company Group bemutatja: North 56˚4

Az Allsize Company Group cégcsoport küldetése, hogy széles ruhaválasztékot kínáljon fel az átlagosnál erőteljesebb alkatú, emellett a divatos megjelenést fontosnak tartó férfiak számára. Az Allsize régóta ismert az általánosnál szélesebb palettán mozgó ruhaméreteiről, a dán North 56˚4 márka viszont, a cégcsoporton belül nemcsak a széles, de a kifejezetten magas méretek szakértője is.





ACG - North 56˚4

Az Allsize Company Group (ACG) tagjaként a márka arca a dán kosárlabdázó, Chris Christoffersen, aki extrém magasságának (2,18m) és tipikus skandináv megjelenésének köszönhetően a klasszikus és lenyűgöző viking karakterű férfi archetípusa. 

  • Tekintélyes, 
  • Független, 

  • Szakít a konvenciókkal, 

  • Már a megjelenésében is kiemelkedik a tömegből.

A North 56˚4 kollekcióiról ennek megfelelően a természetesség és autentikus északi hangulat sugárzik. A modern, sportos kínálat azonban nem a rideg-hideg északi tájakat juttatja eszünkbe. Sokkal inkább az itteni életstílussal óhatatlanul együtt járó határozott, kitartó, erős és magabiztos, egyszóval markánsan férfias stílusjegyeket, amelyeket szinte magától értetődő természetességgel vállal fel azoknak a férfiaknak a javarésze, akik akár magasságban, akár szélességben - vagy mindkettőben - átlag feletti alkattal rendelkeznek.

A North az alsó és felsőruházatban egyaránt minőséget nyújt az átlag feletti testalkattal rendelkező férfiak számára.

A márka bevallottan elkötelezte magát a sportos és egyúttal kifogástalan megjelenés mellett, ami a visszafogott, letisztult szabásvonalakban is megnyilvánul. 

A North 56˚4 a kimagasló kényelem

A férfi, aki a North 56˚4 kollekcióiból választ magának nadrágot, pulóvert, kabátot, a praktikus, komfortos öltözékben elfelejtheti korábbi rossz tapasztalatait, amit a nem megfelelő méretek miatt volt kénytelen átélni. A North 56˚4 stílusa kortárs és hiteles, minden sallangtól mentes, az időtlen klasszikusok széles skáláját kínálja S-től 8XL méretig.

A North kollekció darabjai sokoldalúan kombinálhatók, a hétköznapi eseményektől az elegáns/üzleti alkalmakig.

A felsőruházati kollekció sokféleképpen kombinálható, alkalmas:

  • Hétköznapi viseletként,

  • Szabadidős- és sporttevékenységekhez kifejezetten illik a North Sport kollekció, valamint

  • A partik, üzleti és elegáns események közben is magabiztos támogatást nyújt viselőjének egy kiváló szabású North zakó.

A North 56˚4 alsóneműk és felsőruházat segítségével tökéletes alap, vagy a mostanában divatos kapszula gardrób állítható össze olyan férfiak számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség, a pontos méret és az árak tekintetében.

North 56˚4 kifejezetten erős testalkatú férfiak számára

A North 56˚4 arra bátorítja a férfiakat, hogy bátran vállalják fel méreteiket, hiszen semmi szégyellnivaló sincs abban, ha valaki kiemelkedik az átlagból. A magabiztosság alapvetően is vonzó tulajdonság, ám ha mindez átlag feletti méretekkel párosul, annak elsöprő hatása tagadhatatlan.

A North márka elegáns, visszafogott stílus, mely ötvözi a kényelmet, minőséget és a tartósságot.

Mit üzen a North 56˚4 a férfiaknak?

A test formája és alkata pontosan „megmondja, mit kell viselni”. Egy masszív alkatú férfi olyan praktikus ruházatot igényel, amely a részletekre és az innovatív tulajdonságokra is összpontosít.

  • Vásároljon hát olyan márkától, amelyek nagyobb méretek tervezésére és gyártására specializálódott, és többé nem fog gondot jelenteni a megfelelő ruházat beszerzése.

  • Legyen hű önmagához, és válasszon férfias stílust.

  • Ne tévessze meg önmagát azzal, hogy a méreténél sokkal nagyobb vagy szűkebb, kisebb méret kiválasztásával korrigálhatja testalkatát.

  • Öltözzön az aktuális alkatának, méretének megfelelően és hozza ki a legjobbat mindabból, amivel a természet megajándékozta.

  • Ha van egy pár extracenti a hastájékon:

    • hosszabbítsa meg a felsőtestét egy optikai támogatást nyújtó felsővel

    • minimalizálja a középső rész hangsúlyát, és 

    • szinte törvényszerű, hogy ez esetben a vállakra kell vonni a külső szemlélő figyelmét.

  • Mindig viseljen olyan ruhákat, amelyek megfelelnek személyiségének és stílusának, és jól érzi magát benne.

  • Alakítson ki többféle alkalomhoz illő, stílusban is eltérő szettet, így a gardróbot fokozatosan kizárólag olyan ruhák töltik majd meg, amelyeket kompromisszumok nélkül viselhet.

  • A mennyiség helyett a minőségre törekedjen, hiszen a minőségi alapanyagból készült ruhák kopásállóbbak, ezért hosszú távon pénzt takarít meg velük.

    A North Sport kollekciója kifejezetten a szabidős, szabadtéri és sporttevékenységek támogatását célozza.

North 56˚4  - A fenntartható divat

Az ACG cégcsoport minden tagja hisz abban, hogy az etikus divatszakma elérhető. A cél tehát nemcsak a kiváló minőség, de a fenntartható környezet és kereskedelem is egyben. A divat és azon belül is a férfiruházat legyen megfizethető és elérhető mindenki számára. Ezt a törekvését olyan cégpolitikával támogatja, amely az átlátható, tisztességes árképzés mellett hangsúlyt fektet a minél rövidebb ellátási lánc biztosítására, a korrekt beszállítók alkalmazására és a költségek alacsonyan tartására is.

Related Posts
  1. Készüljünk férfiasan az őszre Készüljünk férfiasan az őszre
  2. Férfi testalkat típusok Férfi testalkat típusok
  3. Így viseld a sportzakót Így viseld a sportzakót
  4. A jólöltözött férfi A jólöltözött férfi