Az Allsize bemutatja: Ragman

Az Allsize bemutatja: Ragman

Mindennapjaink egyik legfontosabb nézőpontja, hogy mit viselünk magunkon. Ez egyrészt kényelmi szempont, hiszen reggeltől estig rajtunk van a ruhánk, másrészt viszont üzenet is a külvilágnak a hangulatunkról, a magabiztosságunkról. A Ragman ruhákkal nem csak a kényelem és az ízléses, laza megjelenés mellett tesszük le a voksunkat, hanem az etikus gyártási körülmények mellett is. Többek között ezért választottuk mi is a portfóliónk egyik tagjának a Ragman termékeit!

Előfordul, hogy annyira fontosnak érezzük, hogy jól álljon rajtunk egy ruha, hogy könnyen megfeledkezünk a kényelemről. Pedig magától értetődő, hogy amit nap mint nap viselünk, legalább olyan kényelmes legyen, mint amennyire feldobja a megjelenésünket. Emellett a komfortos érzéshez az a tudat is hozzáad, ha tudjuk: remekül nézünk ki a választott ingben vagy pólóban.

 

A Ragman sportruházat, pólók, szabadidőruhák kényelmes, jól szellőző modellek.

 

A Ragman termékei tökéletes egyensúlyt jelentenek az említett két ismérv között, azonban még ezen is bőven túlmutatnak azzal, hogy a termékeik tervezése és gyártása során olyan elvárásokat támasztanak, mintha minden egyes darabot önmaguknak szánnának a pólókat, az alsóruházati termékeket és a kötöttárukat egyaránt. Ráadásul nem csupán a Ragman ruhákat viselők kényelmére és stílusosságára, hanem a környezettudatosság szempontjaira is kiemelkedő hangsúlyt fektetnek.

 

A Ragman alsóruházat és a fürdőnadrágok tekintetében is az abszolut kényelmet jelentik.

 

Az 1980-ban alapított Ragman nemzetközi környezetben készíti minőségi termékeit. A tervezés Svájcban, az alapanyagok előállítása Peruban, míg végül a termék elkészítése Németországban történik. Innen szállítják a világ számos pontjára, köztük Magyarországra is a termékeiket. Társadalmi elköteleződésüket jelzi az is, hogy Peru fővárosában, Limában hátrányos helyzetű gyermekeknek biztosítanak taníttatást, hogy kitörhessenek a szegénységből. Így a Ragmannel nem csak a jó megjelenést és a minőséget, hanem egy jó ügyet is választ a vásárló.

A jó megjelenés összefonódik a kényelemmel

 

Mindenki szeret kényelmesen öltözködni, de ez nem feltétlenül hordozza magában a stílust is. A Ragman pólóival és ingjeivel viszont az ízléses megjelenés és a kényelem kéz a kézben jár.

Kiváló minőségű anyagainak és remek szabásának köszönhetően a Ragman elegáns, ugyanakkor lazaságot sugárzó termékei mindenkinek jól állnak. Ki ne szeretne egy jóminőségű, magabiztosságot kölcsönző ruhát viselni? Főleg nyáron, amikor egyébként is sokkal intenzívebb társasági életet élünk, egy kényelmes mégis stílusos pólóban, ami ráadásul még jól is áll, mi lehetünk a társaság középpontja és így egészen biztos, hogy a közösségben töltött idő még jobban feltölti az embert.

Ha pedig beköszönt a tél, a Ragman kötött pulóvereivel, kardigánjaival a hideg időszakban is stílusosan öltözködhetünk.

 

A Ragman OEKOTEX 100-as szabvány alapján gyártja termékeit.

 

Garantáltan kíméletes a bőrhöz

 

Amikor ruhát vásárolunk, könnyen elkövetjük azt a hibát, hogy csakis a megjelenésünkre figyelünk oda. Legyen jó a méret és nézzünk ki benne jól. Pedig számos szempont közül az egyik legfontosabb, hogy mennyire kíméletes a választott ruhadarab anyaga, amellyel naponta akár hosszú órákon át is érintkezik a bőrünk. Éppen ezért a Ragman termékek anyagai nemzetközi OEKOTEX 100 szabvánnyal készülnek.

 

Ha egy ruhán OEKOTEX 100-as címkét látjuk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az anyag, illetve a gombok, cipzárak semmilyen bőrt irritáló anyagot nem tartalmaznak. A szabvány évről évre frissül, vagyis az új termékeknek egyre magasabb elvárásokat kell teljesíteniük ahhoz, hogy megfeleljenek az OEKOTEX 100-as osztályzásnak. Ez is biztosítja azt, hogy a Ragman ingek és alsóruhák viselői évről évre egyre kényelmesebb termékekkel bővíthetik a ruhatárukat.

 

Környezetvédelem a Ragman filozófia középpontjában

 

Ki gondolná, hogy egy ruha is készülhet környezetkímélő úton, továbbá így juthat el a viselőjéhez? A Ragman odaadó és elkötelezett gyártói szemléletével nem csupán a ruhák viselőinek kényelmi szempontjait tartja fontosnak, hanem azt is, hogy a ruhákkal a gyártás során – legyen szó például a színezésről – semmilyen környezeti terhelést, károsodást ne fejtsenek ki.

Ezzel persze még nincs vége, hiszen a Ragman ruhákat a gyártás után valahogy el is kell szállítani. Ennek érdekében csakis újrahasznosítható csomagolást alkalmaznak, amiket addig hasznosítanak újra, amíg az anyag alkalmas hozzá.

 

A Ragman a környezetvédelem és az etikus gyártástechnológia szolgálatában végzi munkáját.

 

Ragman, az etikus ruhagyártó

 

A fentieken kívül kiemelt szempont a társadalmi felelősségvállalás szerepe. A Ragman a ruhák gyártását a szövet kitermelésétől a termékek gyártószalagon áthaladásáig és szállításáig emberséges körülmények közt hajtja végre és ezt a beszállítóitól is elvárja. Ennek eredményeként a független nemzetközi szervek által kiállított BSCI tanúsítványt tudhatja magáénak annak jeléül, hogy a gyártási folyamatokat a ruhák elkészítéséért felelős munkatársak jogait szem előtt tartva, a gyerekmunka ellen hatékonyan fellépve végzik el.

 

Related Posts
  1. Készüljünk férfiasan az őszre Készüljünk férfiasan az őszre
  2. Férfi testalkat típusok Férfi testalkat típusok
  3. Az Allsize Company Group bemutatja: North 56˚4 Az Allsize Company Group bemutatja: North 56˚4
  4. Hogyan készüljük videókonferenciához home office-ban? Hogyan készüljük videókonferenciához home office-ban?