Szállítás

A megrendelt áruk kiszállítása a GLS Futárszolgálattal történik (továbbiakban: Futár).

A kiszállítás kizárólag hivatalos munkanapokon történik. Ha egy szokás szerinti pihenőnap munkanapnak minősül, az a Futár számára is munkanap (pl. munkanap-áthelyezés szombati napra, előre vagy utólag ledolgozott nagyobb ünnepnap miatt). A szállítási határidő maximum 7 nap.

A szállítási határidő: 
12:00-ig leadott rendeléseknél  a rendelést követő 1-2 munkanap,
12:00 - 24:00 óra között leadott rendeléseknél a rendelést követő 1-3 munkanap,
csütörtök 12:00 óra után leadott rendelés kiszállítása legkorábban hétfőn történik.
Fontos, hogy elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím) pontosan adja meg, mert nagyban segíti a gyors és pontos szállítást.

A szállítás díja:
Magyarország területén 1.490.- Ft bruttó összegért vállaljuk a csomagok kiszállítását. A feltüntetett összeg tartalmazza a csomagolási költségeket is. 20.000,- Ft összeg feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

A Futárnál készpénzben és bankkártyával is lehetősége van fizetni. Bankkártyás fizetési szándékát kérjük a Futárnak jelezze az áru átvételekor! A bankkártyás fizetés a GLS Futároknál található POS terminálokon történik.

A Futárszolgálat az árukat biztosítással fuvarozza, így sem Önt, sem cégünket nem éri anyagi kár, ha az áru vis major miatt elvész, vagy megsérül. Ön semmiképpen ne vegyen át sérült csomagolású árut! A Futár sérült árut nem adhat át, ketten együtt jegyzőkönyvezik Önnel a sérülést.

A Futár nem várja meg, míg Ön felpróbálja a megvásárolt ruhaneműt. Önnek 14 nap áll rendelkezésére hogy eldöntse szüksége van-e a megrendelt árura.

Fontos tudni, hogy az áru visszaküldéséről a vevőnek kell gondoskodnia ill. a visszaküldés díja a vevőt terheli.

A visszaküldés címe:
ALLSIZE ÜZLET - Új Buda Center, 1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.