Garancia

Az ALLZA TRADE Kft. az általa forgalmazott termékekre a ruházati termékekre vonatkozó szokásos magyarországi garanciát ill. jótállást vállalja.

Legjobb tudásunk és szándékunk szerint nem forgalmazunk hibás és/vagy csökkent értékű termékeket.

Mindazonáltal előfordulhat, hogy mind a gyártó, mind a forgalmazó figyelmét elkerülő, vagy csak használatban előbukkanó hiba jelentkezik.

A vásárlástól számított 6 hónapon belül a hibás terméket visszaküldheti vagy visszahozhatja személyesen üzletünkbe. A visszaküldött/visszahozott árut az ALLZA TRADE Kft. a Bimeo Vizsgáló és Kutató-Fejlesztő Kft.-vel bevizsgáltatja. Az igények a jogosság megállapítása után érvényesíthetők. A vizsgálat költsége az ALLZA TRADE Kft.-t terheli.

Amennyiben a hiba nyilvánvalóan gyártási eredetű, a terméket azonos hibátlan példányra cseréljük, vagy ha ez nem lehetséges (pl. időközben kifutott modellről van szó), azonos értékben más terméket kínálunk fel, vagy visszafizetjük a vételárat.

Amennyiben garanciális igénye nem jogos a terméket a vizsgálati jegyzőkönyvvel mellékelve visszaküldjük.

A garancia nem terjed ki a rendeltetésellenes használatból, a ruházatba varrott vagy külön címkén feltüntetett kezelési útmutatóban foglaltak, és/vagy mosási, szárítási, vasalási útmutató be nem tartásából eredő hibákra és károsodásokra.

Ha a Bimeo Vizsgáló és Kutató-Fejlesztő Kft. vizsgálata a vásárlót tartja felelősnek a ruházati termék károsodásáért, az ALLZA TRADE Kft. nem tartozik felelősséggel és/vagy kártérítéssel a vásárló felé.