ÁRUCSERE, REKLAMÁCIÓ

Tájékoztatjuk, hogy az áru átvételének napjától 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.   A vásárlástól való elállási szándékát az uzlet@zagger.hu e-mail címen tudja jelezni. Az e-mailnek tartalmaznia kell a bankszámlaszámot, melyre a vételárat visszautaljuk.   Az áru visszaküldéséről a megrendelő gondoskodik, illetve a visszaküldés díja a megrendelőt terheli. FONTOS tudni, hogy csak sértetlen, viseletlen, eredeti csomagolásban és gyári címkékkel ellátott árut veszünk vissza.

A visszaküldés címe: ALLZA TRADE Kft., 1118 Budapest, Torbágy utca 16. 2/4. Az ALLZA TRADE Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából az árun keletkezett kárnak megtérítését.
Az áru személyes cseréjére a ZAGGER üzletben van lehetőség: ZAGGER shop - 2040 Budaörs, Malomkő u. 7. (M1-M7 bevezető szakasz, DM és RÉGIO üzletek között)                                                            

Nyitva:
Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
              Vasárnap:  10.00 - 18.00             

Amennyiben elállt a vásárlási szándékától a visszaküldött termék átvételét követően, legkésőbb 30 napon belül az ALLZA TRADE Kft. az áru ellenértékét visszatéríti a vásárlónak.